Stream og download Jokerens nye single

JOKEREN

MIG OG MIN DUE

LYT HER

Det eneste mærkelige ved, at Jokeren er gået latin-rap er, at han har været så længe om det.

Den latinamerikanske væremåde ligger på mange måder bedre til ham end den danske.

Siden Jokeren som teenager blev tryllebundet af Cypres Hills første plade og kunstnere som Kid Frost, har han elsket Latinrap, og da han var gangsterrap-producer boede han blandt den overvejende mexicanske befolkning. Senere rejste han med programmet Farezonen rundt i Syd-og Mellemamerikas farligste ghettoer.

Hans nye single “Mig og min due” ligger dybt i hans DNA og er forløber for albummet “Glædesbringeren”.

Alle sange mixer latingenrer med moderne trap-beats. “Mig og min due” er en tango og teksten er en beskrivelse af de op og nedture et tosomt parforhold er, men især af den passion og vekselstrøms-elektricitet, energien,som binder hele projektet sammen:“Det derfor at vi “danser” godt, din lille slut..”, er punchlinen.

For sex og livslyst er stadig de drivende elementer i Jokerens tekster. Numrene er superproduceret  af Esben “Es” Thornhal, sammen med et håndplukket internationalt hold, bl. a. den dansk bosiddende, men internationalt anerkendte cubanske percussionist, Eliel“Guds hånd” Lazo, som Co-producerer. Andre medvirkende er den svenske digterske og jazzsanger, Julia Werup og den helt ukendte dansk-cubanske Jessica McKensie.

Det er Jokeren, som vi kender ham, men aldrig har hørt ham før.

Download eller Stream her

Mere info her

Pressekontakt:

AEM Records // 70 201 202 // bette@annetta.dk // www.aemrecords.dk