BOOK JIMMY JØRGENSEN PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

AEM Booking er officiel booking på Jimmy Jørgensen.

Jimmy Jørgensen 2020 turné
Sidste gang Jimmy Jørgensen turnerede blev det til seks stjerner i Gaffa. Vi er ret sikre på, der også bliver noget at glæde sig til denne gang – hør blandt andet Jimmys fantastiske fortolkninger af de store internationale hits Gnarls Barkley’s ‘Crazy’, Britney Spears’, ‘…Baby One More Time’ og selvfølgelig også Jimmys egne hits såsom ‘Smil prinsesse’, ‘Vent på mig’ og ‘Lidt til og meget mere’ – Jimmy kan synge lige hvad hjertet begærer.

Efter mange teater- og tv-opgaver vendte Jimmy Jørgensen I 2010 tilbage til solistrollen og udgav i 2011 sit andet solistalbum; ‘A Face in the Crowd’, der som forgængeren ‘Come into my Sleep’, er en række fortolkninger af andre kunstneres kompositioner.

Begge plader blev til i et tæt samarbejde med Jimmy’s mangeårige ven; produceren Boi Holm. I fællesskab har de lavet en unik samling af fortolkninger af så forskelligartede sange som 10CC’s ‘I’m Not In Love’, og Alice Bridges ‘I Love The Nightlife’ som i Jimmy Jørgensen og Boi Holms magiske lydunivers bliver til en helstøbt enhed, selvom de oprindeligt er ret forskellige. Det er ikke mindst dette materiale, du vil kunne opleve til koncerten.

Multitalentet og forsangeren i rockbandet Hotel Hunger

Den karismatiske sanger Jimmy Jorgensen er en alsidig herre. Han tog springet fra blikkenslager til forsanger i bandet Hotel Hunger, og senere har han medvirket i både film og tv-serier. I 2010 vendte han tilbage til solistrollen og udgav i 2011 sit andet solistalbum; ‘A Face in the Crowd’, der som forgængeren ‘Come into my Sleep’ er en række fortolkninger af andre kunstneres kompositioner.

Se Jimmy Jørgensen performe ‘I Kissed a Girl’: