Rugsted & Kreutzfeldt

BOOK RUGSTED & KREUTZFELDT PÅ AEM BOOKING
Tel.: 70 201 202, Mail: annetta@annetta.dk

Vi er stolte over at præsentere Rugsted & Kreutzfeldt på mange succesrige og udsolgte koncerter, senest på deres kanonflotte 40 års jubilæumsturné med en fantastisk modtagelse overalt.

Jubilæumsturné!

Se video fra den store landsdækkende jubilæumsturné i 2019 og 20 og 22, med mange udsolgte koncerter og en fantastisk modtagelse af bandet overalt, drager Rugsted & Kreutzfeldt

Se live video

Rugsted & Kreutzfeldt Live

En popduo i toppen af dansk elite, med et utal af hits som “Jeg ved det godt” og “Tilfældigvis forbi” og mange flere.
Der er altid stor gensynsglæde når det musikalske makkerpar går på scenen og overalt er duoen blevet mødt af glade koncertgængere og fællessang. Makkerparret leverer altid en fremragende koncert og til alles begejstring et mix mellem gamle og nye sange.

Oveni har Rugsted & Kreutzfeldt tilføjet nogle af de kendte hits til setlisten, som de har skrevet til andre kunstnere. Så publikum kan glæde sig til en koncert med en lang række hits, der bringer nostalgien frem og sætter gang i festen.

Rugsted & Kreutzfeldt har skrevet musik til mange andre store danske kunstnere såsom: “Hvis du forstod”, “Uden dig”, “Kærligheden kalder”, “Tænk på mig” med Sanne Salomonsen / “Jeg i live” med “Burhan G” / “Du tænder lys” med Lis Sørensen / “Simple emotions” med Peaches and Bobo / “Hjertets telefon” med Martin Brygmann / “Kun et kys herfra” med Søs Fenger / “Back to where I started from” med Bobo Moreno og mange flere.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler.

Rugsted & Kreutzfeldt’s EP med ny-indspillet musik

I 2016 gik makkerparret i studiet og indspillede EP’en “Sange vi skrev til andre” som indeholder fire tracks, der er skrevet af Rugsted & Kreutzfeldt, men som aldrig før har været indspillet af duoen. Sangene er netop kendte indspilninger af Sanne Salomonsen, Burhan G og Lis Sørensen.

AEM Booking er officiel booking på Rugsted & Kreutzfeldt.